DIVERSE OLIJVEN

Wij leveren drie soorten olijven uit een gebied dat bekend staat om haar hoge kwaliteit olijven.

ANTICHI SAPORI DI SICILIA

Onder andere in het assortiment:

– diversen soorten olijven.
– zon gedroogde tomaten (ook cherry tomaten).
– traditionele pasta sausen met en zonder vis.
– siciliaanse pasta.
– kappertjes.
– tapenades en pate’s.

Neem gerust contact op voor het gehele assortiment.

CASEIFICIO GIAMMANCO

In het plaatsje Paceco , ligt Caseificio Giammanco srl een ambachtelijk familiebedrijf dat met passie de geheimen en de ervaring van ouders op kinderen overdraagt. Het bedrijf is al 50 jaar gespecialiseerd is in de professionele productie van kaas.

Kaas zoals ricotta kaas, verse pecorino kaas, gekruide pecorino kaas en primo sale.  Daarnaast wordt er ook kaas geproduceerd met chili peper, zwarte peper, olijven, amandelen, saffraan, rucola, pistache en noten.

De authentieke smaak van de Siciliaanse zuiveltraditie proeft u terug in de Giammanco zuivelproducten.

CONDI AROMA 33

Condiaroma 33 is top kwaliteit “Siciliaanse Balsamico”. Het begon in 1960 met een ouderwets recept dat van generatie naar generatie is doorgegeven in de familie Laudicina. Zij mengde in eerste instantie druivensuiker (geconcentreerde most) en wijnazijn gemaakt van witte druiven die in Marsala en Petrosino werden gekweekt, hetzelfde land waarop de prestigieuze Marsala-wijn wordt geproduceerd.

Het geheim van dit oude recept is geduld: het verouderingsproces vindt plaats in houten vaten, die dit prachtige product een superieure kwaliteit geven.
Voor het bereiden van Condiaroma 33 worden de beste en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Voor het produceren van 1 liter Condiaroma zijn meerdere Kg druiven nodig.

Ideaal voor het kruiden van salades en voorgerechten, uitstekend met gekookte en rauwe groenten, verbetert elk type vlees of visschotel. Er zijn geen grenzen aan fantasie, het kan zelfs met fruit, aardbeien en sinaasappels worden gebruikt.

Zilver

Zilver

Ideaal voor het perfectioneren en verheffen van de eenvoudigste voedingsmiddelen zoals salades, koude voorgerechten en rauwe groenten

Goud

Goud

Te combineren met meerdere gerechten, koude en hete voorgerechten, vlees- en visbraai, gebakken vlees en polenta.

Diamant

Diamant

Past goed bij kazen, salami, fruit zoals aardbeien en sinaasappelen en bij ijs